dijous, 26 d’abril del 2007

Llet de vaca


Abans d'ahir vaig anar a fer una visita en una fàbrica de llet.

La fàbrica és nova i moderna però...
el que em va rebentar és que el primer que fan a la llet és treure TOTA la nata.. i despés es TORNA a posar segons sigui sencera(3,2%, el mínim legal), semi(1,5%) o descremada(0,1%).
Mira, això de posar i tornar a treure fa cara d'adulterar innecessàriament la llet... ves a sapiguer perquè es fa...
http://es.wikipedia.org/wiki/Leche

Sabíeu que el 15% de la població espanyola és intolerant a la lactosa?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ves a saber ja que menjem i bebem.
Fan això perquè ja no envasen llet, sinó un suc blanc. Al final li posaran a la llet un nom com Pasqual Funciona 2 o semblant. Això ja pasa amb els seus iogurts que no son iogurts ni son res, "iogurts pasteuritzats abans de..."